03
ΙΟΥΛ 2014

Καθαριότητα του αεροδρομίου Κέρκυρας

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  
ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Ελληνικό,  3 Ιουλίου 2014
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ  
   
   
   
   
   
ΘΕΜΑ: Τι ισχύει με την καθαριότητα στο αεροδρόμιο Κέρκυρας
 
Το θέμα που ανέκυψε με την καθαριότητα του αεροδρομίου Κέρκυρας αφορούσε μία και μόνον ημέρα, την 23/6/2014 και αποκαταστάθηκε πλήρως με άμεσες ενέργειες της Διοίκησης της ΥΠΑ.
 
Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και στα υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, χθες Τρίτη 2 Ιουλίου 2014, είχαν τραβηχτεί την προαναφερθείσα ημερομηνία (δηλ. προ δεκαημέρου), όταν ορισμένες από τις καθαρίστριες που παρέμεναν απλήρωτες από την εταιρεία που επί δεκαπέντε χρόνια είχε τη συμβατική ευθύνη καθαρισμού προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας κατά του εργοδότη τους .
 
Η σύμβαση με τη συγκεκριμένη εταιρεία έληξε στις 30/6/2014 και δεν ανανεώθηκε.
Για την ιστορία των γεγονότων και αναφορικά με την προηγούμενη εταιρεία καθαριότητας του αεροδρομίου, σας ενημερώνουμε ότι ως προς τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν, η σημερινή Διοίκηση έστρεξε ώστε να διευθετηθούν, μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών του Δημοσίου (ΥΔΕ, ΓΛΚ), το δυνατόν συντομότερα.
 
Παράλληλα σας επισυνάπτουμε φωτογραφίες από του χώρους διακίνησης επιβατών του αεροδρομίου Κέρκυρας οι οποίες αποδεικνύουν την οριστική αποκατάσταση του ανακύψαντος θέματος.
 
Καταλήγοντας, τονίζουμε ότι η ΥΠΑ, με αίσθημα ευθύνης, είναι αρωγός κάθε προσπάθειας βελτίωσης του τουριστικού προϊόντος και των υπηρεσιών που προσφέρονται στους διακινούμενους επιβάτες. Στα πλαίσια αυτά θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από το επιβατικό κοινό που βρέθηκε εκείνη την ημέρα στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας.