13
ΟΚΤ 2023

Τιμητική εκδήλωση αναγνώρισης προσφοράς 2 Διευθυντών της ΥΠΑ

                            
               ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                  
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
      ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
                   ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
                    
        



                                                                                                                                                                           Ελληνικό, 13/10/2023
 
  


                                                                                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: Τιμητική εκδήλωση αναγνώρισης προσφοράς 2 Διευθυντών της ΥΠΑ 

Στο γραφείο του Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), κου Γεωργίου Δριτσάκου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023, τιμητική εκδήλωση αναγνώρισης της πολύχρονης προσφοράς τους προς την ΥΠΑ, δυο (2) Διευθυντών Μονίμων Υπαλλήλων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας λόγω ολοκλήρωσης της υπηρεσίας τους.
 
Πρόκειται για την κα Έφη Παπαδοπούλου, για την προσφορά της και την επιτυχή θητεία της ως Αναπληρώτρια Διευθύντρια Εναέριας Κυκλοφορίας του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) «Ελευθέριος  Βενιζέλος» και τις εξαιρετικές υπηρεσίες  της στην ΥΠΑ  από το 1981.
Και για τον κ. Αχιλλέα Τοπούζα, πρώην Αερολιμενάρχη Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», πρώην Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή Διοικητικής Υποστήριξης και Διευθυντή της Κρατικής Αεροπορικής Αρχής του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) «Ελευθέριος  Βενιζέλος».
 
Οι τιμηθέντες παρέλαβαν πλακέτες και από ένα αναμνηστικό δώρο βιβλίο από τον Διοικητή κ. Γεώργιο Δριτσάκο και τον Υποδιοικητή Αεροναυτιλίας κ. Ζαφείρη Ταμπακίδη. Παρόντα στην εκδήλωση ήταν και τα Διευθυντικά στελέχη της Υπηρεσίας, η Δρ. Δέσποινα Τσούκα, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Αερομεταφορών, ο κ. Κωνσταντίνος Σφακιανάκης Αναπληρωτής, Γενικός Διευθυντής Φορέα Παροχής Υπηρεσιών Αεροναυτιλίας και ο κ. Τζώρτζης Διακίδης, Διευθυντής Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτου Ανάγκης.